Густативно-сапористичні модуси української та світової культур

Анотація
Колективну монографію присвячено питанням історії розвитку української та світової харчової культури, втіленої в різних видах творчості: художній, науковій, фольклорній. Пропонується використання на заняттях із навчальних дисциплін «Українська та зарубіжна культура», «Світова культура і мистецтво», «Традиції українського харчування», «Історія розвитку харчової культури» зі студентами харчовиками, а також для широкого кола поціновувачів харчової культури.
Опис
Густативно-сапористичні модуси української та світової культур : кол. монографія (на матеріалі ІІ Всеукр. наук.-теорет. конф. «Харчові традиції - ментальний код нації») / Г. І. Віват, С. І. Ковпік, Ж. Краснобаєва-Чорна та ін. ; за заг. ред. Г. І. Віват. — Одеса : ФОП Бондаренко М. О., 2020. — 248 с.
Ключові слова
густативно-сапористичні образи, гастрономічні образи, харчові традиції, лінгвістичні аспекти, харчова культура
Бібліографічний опис