Густативно-сапористичні модуси української та світової культур
Вантажиться...
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Бондаренко М. О.
Анотація
Колективну монографію присвячено питанням історії розвитку української та світової харчової культури, втіленої в різних видах творчості: художній, науковій, фольклорній. Пропонується використання на заняттях із навчальних дисциплін «Українська та зарубіжна культура», «Світова культура і мистецтво», «Традиції українського харчування», «Історія розвитку харчової культури» зі студентами харчовиками, а також для широкого кола поціновувачів харчової культури.
Опис
Густативно-сапористичні модуси української та світової культур : кол. монографія (на матеріалі ІІ Всеукр. наук.-теорет. конф. «Харчові традиції - ментальний код нації») / Г. І. Віват, С. І. Ковпік, Ж. Краснобаєва-Чорна та ін. ; за заг. ред. Г. І. Віват. — Одеса : ФОП Бондаренко М. О., 2020. — 248 с.
Ключові слова
густативно-сапористичні образи, гастрономічні образи, харчові традиції, лінгвістичні аспекти, харчова культура