48547 Спосіб виробництва березового соку, настояного на жасмині
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2010
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва березового соку, настояного на жасмині, який характеризується тим, що сухі квітки жасмину заливають березовим соком і настоюють при 80-100 °С протягом 10-20 хвилин з періодичним перемішуванням, після чого фільтрують, додають цукор і лимонну кислоту, перемішують, фільтрують і розливають в асептичну тару.
Опис
Пат. на корисну модель 48547 Україна, МПК (2009) A23L 2/00. Спосіб виробництва березового соку, настояного на жасмині / Дроздов О. І., Шапкіна К. І. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200909423, заявл. 14.09.2009 ; опубл. 25.03.2010, Бюл. № 6.
Ключові слова
березовий сік, виробництво соків, жасмін