Biotransformation of cereal raw materials in functional foods and supplements

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі були розроблені нові біотехнологічні методи для переробки зернової сировини та побічних продуктів у продуктах харчування і біологічно активні добавки, а також збагачувальні речовини та функціональна їжа: ізольовані з харчових волокон, β-глюкани, ферментовані зернові продукти, зернові біопродукти, стійкі крохмалі, пребіотики, модифіковані геміцелюлози, збагачуючі білок агенти.
Опис
Kaprelyants, L.V. Biotransformation of cereal raw materials in functional foods and supplements = Біотрансформація зернової сировини у функціональних продуктах харчування та добавках : [презентація PDF] / L.V. Kaprelyants.- Ljubljana. 2008. –21 с. : рис., табл.(1 European Food Cоngress. Slovenia).
Ключові слова
Бібліографічний опис