Функціональні продукти харчування і нутригеноміка: сучасний стан і перспективи
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто особливості сучасного раціону харчування як інтегрального фактора ризику для здоров'я людини. Проаналізовано дослідження в нутриціології - науки про харчування, виявлені проблеми та шляхи їх вирішення. Доведено роль біологічно активних речовин в харчуванні людини, представлена концепція оптимального (раціонального) харчування, запропоновані нові концепції у виробництві продуктів.
Опис
Капрельянц, Л. В. Функціональні продукти харчування і нутригеноміка: сучасний стан і перспективи: [презентація PDF] / Л. В. Капрельянц. – Київ, 2019. – 62 с. : рис., табл. - (Київ, НУХТ, 5-6 листоп. 2019 р).