Технологія біологічної добавки з гриба шиїтаке з підвищеним вмістом активованого комплексу полісахаридів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Авдєєва Л. Ю. Технологія біологічної добавки з гриба шиїтаке з підвищеним вмістом активованого комплексу полісахаридів / Л. Ю. Авдєєва, Е. К. Жукотський, Г. В. Декуша // Удосконалення процесів та обладнання харчових та хімічних виробництв : тези доп. ХVIII Міжнар. наук. конф., Одеса, 12-16 жовт. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 58–60. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
біологічна добавка, гриби шиїтаке, полісахариди
Бібліографічний опис