36686 Спосіб автоматичного керування процесом темперування шоколадної маси у темперуючій машині

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування процесом темперування шоколадної маси у темперуючій машині, що включає вимірювання температури шоколадної маси в кожній зоні темперування, регулювання температури шоколадної маси у кожній зоні темперування, який відрізняється тим, що додатково вимірюють положення регулюючих органів подачі гарячої води, вимірюють витрату гарячої води у першій зоні темперування і враховують цей сигнал в керуючій дії залежного контура, що дає змогу компенсувати перехресні зв'язки об'єкта між каналами регулювання температури другої зони від температури першої та температури третьої від температури першої.
Опис
Пат. на корисну модель 36686 Україна, МПК (2006) А23G 1/00. Спосіб автоматичного керування процесом темперування шоколадної маси у темперуючій машині / Муратов В. Г., Лаврінєнко А. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200802334 ; заявл. 22.02.08 ; опубл. 10.11.08, Бюл. № 21.
Ключові слова
темперування, шоколад, автоматичне керування, темперуюча машина
Бібліографічний опис