Перегляд за Автор "Лаврінєнко, А. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ36686 Спосіб автоматичного керування процесом темперування шоколадної маси у темперуючій машині(2008) Муратов, В. Г.; Лаврінєнко, А. С.Спосіб автоматичного керування процесом темперування шоколадної маси у темперуючій машині, що включає вимірювання температури шоколадної маси в кожній зоні темперування, регулювання температури шоколадної маси у кожній зоні темперування, який відрізняється тим, що додатково вимірюють положення регулюючих органів подачі гарячої води, вимірюють витрату гарячої води у першій зоні темперування і враховують цей сигнал в керуючій дії залежного контура, що дає змогу компенсувати перехресні зв'язки об'єкта між каналами регулювання температури другої зони від температури першої та температури третьої від температури першої.