Вплив вторинних продуктів переробки рослинної сировини на перебіг технологічного процесу при виробництві кексів на дріжджах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Макарова О. В. Вплив вторинних продуктів переробки рослинної сировини на перебіг технологічного процесу при виробництві кексів на дріжджах / О. В. Макарова, А. Б. Чабан, Н. М. Ільчишина // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2020 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 22–25 верес. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2020. – С. 35-36 : рис. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
вторинні продукти переробки, продукти переробки рослинної сировини, виробництво кексів, кекси на дріжджах
Бібліографічний опис