Основи птахівництва та переробки птиці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Освіта України
Анотація
У книзі представлені всі етапи переробки птиці: від вирощування, транспортування та первинної переробки до випуску готової продукції. Надані наукові обгрунтування та практичні рекомендації з проведення усіх стадій виробничих процесів, а також відображені сучасні досягнення науки і техніки. Особливу увагу приділено питанням формування якості і безпеки продукції птахівництва з урахуванням запитів споживачів і вимог виробників. Книга призначена для студентів і фахівців птахопереробної промисловості.
Опис
Віннікова, Л. Г. Основи птахівництва та переробки птиці / Л. Г. Віннікова, Н. М. Поварова, О. В. Синиця ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — Навч. вид. — Київ : Освіта України, 2020. — 216 с. : табл., рис. — ISBN 978-617-7366-89-7.
Ключові слова
продукти птахівництва, м'ясо птиці, яйця, технологія виробництва продукції птахівництва, вирощування птиці, формування якісних показників, переробка птиці, технологія продуктів із м'яса птиці, зберігання м'яса птиці, технологія оброблення яєць, виробництво яєчних продуктів
Бібліографічний опис