Основи сенсорного аналізу харчових продуктів
Вантажиться...
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Гельветика
Анотація
У навчальному посібнику "Основи сенсорного аналізу харчових продуктів" наведено загальну класифікацію та характеристику органолептичних властивостей таких
груп продуктів, як вина, соків та сік-містких напоїв, кави та чаю, хлібо-булочних
виробів, м'ясних та рибних продуктів. Крім того, розглянуто питання якості з точки
зору органолептичних властивостей, впливу сировини на якість, правила дегустації
та основи організації сенсорного аналізу харчових продуктів вищезазначених груп.
Опис
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів : навч. посіб. / О. Б. Ткаченко, Н. В. Каменева, О. О. Тітлова та ін. ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — Одеса : Гельветика, 2020. — 304 с. : табл., рис. — ISBN 978-966-992-136-9.
Ключові слова
сенсорний аналіз, органолептичний аналіз, дегустація, аналіз якості вин, соки, сік-містких напої, чай, кава, хлібобулочні вироби, м'ясні продукти, рибні продукти, сенсорный анализ, органолептический анализ, дегустация, анализ качества вин, сок-содержащие напитки, кофе, хлебобулочные изделия, мясные продукты, рыбные продукты