Особливості технології приготування желе з коріння селери

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеська національна академія харчових технологій
Анотація
Викладені основні перспективи використання нетрадиційної сировини – соку селери для приготування желе, обґрунтовано вибір інших складових компонентів готового продукту. У процесі досліджень було розроблено технологію желе (в асортименті). Досліджено фізико-хімічні та мікробіологічні властивості готового продукту. Проведена експертна оцінка желе за органолептичними показниками та побудовані профілограми якості трьох зразків продукту. Встановлено, що розроблені желе мають належні фізико-хімічні показники та безпечні з мікробіологічної точки зору.
Опис
Голінська Я. А. Особливості технології приготування желе з коріння селери : [презентація PDF] / Я. А. Голінська, І. Р. Біленька ; Одес. нац. акад харч. технологій. – [Одеса, 2017]. – 1 с.
Ключові слова
Бібліографічний опис