Технологія консервної галузі. Теоретичні основи харчових технологій

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Освіта України
Анотація
Придбання стійких навичок у рішенні практичних завдань досягається в процесі активної самостійної роботи над навчальним матеріалом при підготовці до практичних і лабораторних занять, а також при виконанні модульних завдань і курсових робіт з курсу: «Теоретичні основи харчових технологій». Посібник до практичних занять призначено для студентів з галузі знань 15 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» всіх форм навчання, які навчаються за освітньою програмою «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів».
Опис
Технологія консервної галузі. Теоретичні основи харчових технологій : посіб. до практ. занять для ЗВО : навч. посіб. / А. Т. Безусов, Г. І. Палвашова, О. М. Мирошниченко та ін. ; за ред. А. Т. Безусова ; Одес. нац. акад. харчових технологій. — Одеса : Освіта України, 2018. — 100 с. : табл., рис. — Бібліогр.: с. 97-98.
Ключові слова
енергетична цінність молока, харчова цінність молока, біологічна цінність молока, молочні продукти, дифузійні процеси, консервне виробництво, ферментний препарат, ферментатор, визначення кількості, оцтова кислота, обсмажування сировини, випаровування, заморожування харчових продуктів, визначення тривалості процесу, технологія переробки риби, технологія виробництва вина, методика розрахунку, консервовані продукти
Бібліографічний опис