Використання технологічних добавок в борошномельному виробництві

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання технологічних добавок при формуванні властивостей пшеничного борошна для виробництва борошняних виробів є перспективним напрямком і вимагає вивчення біохімічних основ даного процесу.
Опис
Жигунов Д. О. Використання технологічних добавок в борошномельному виробництві / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова, В. Г. Макаренко // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 16–18 : рис. – Бібліогр.: 6 назв.
Ключові слова
технологічні добавки, борошномельне виробництво, пшеничне борошно
Бібліографічний опис