Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: Використання технологічних добавок в борошномельному виробництві
Authors: Жигунов, Д. О.
Ковальова, В. П.
Макаренко, В. Г.
Keywords: технологічні добавки
борошномельне виробництво
пшеничне борошно
Issue Date: 2020
Abstract: Використання технологічних добавок при формуванні властивостей пшеничного борошна для виробництва борошняних виробів є перспективним напрямком і вимагає вивчення біохімічних основ даного процесу.
Description: Жигунов Д. О. Використання технологічних добавок в борошномельному виробництві / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова, В. Г. Макаренко // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 16–18 : рис. – Бібліогр.: 6 назв.
URI: https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/14234
Appears in Collections:Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
80_sci_conf_of_teachers_20_Zhygunov_3.pdf1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.