Дослідження режимів подрібнення пшениці в цілозерне борошно

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі обґрунтовується структура технологічної схеми та оптимальних режимів отримання цілозерного пшеничного борошна. Об’єкти дослідження: технологія виробництва цілозерного пшеничного борошна.
Опис
Дослідження режимів подрібнення пшениці в цілозерне борошно / О. С. Волошенко, Н. В. Хоренжий, А. О. Донець, К. С. Дєткова // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 11–12. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
подрібнення пшениці, цілозерне борошно, пшеничне борошно
Бібліографічний опис