Голозерний овес – перспективна сировина круп'яної галузі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Зважаючи на особливості хімічного складу овес широко переробляють в харчові продукти – крупи швидкого приготування, пластівці, мюслі, його використовують при виробництві, вівсяного молока, морозива, хліба, печива, дитячих харчових продуктів тощо.
Опис
Голозерний овес – перспективна сировина круп'яної галузі / С. М. Соц, І. О. Кустов, Ю. Я. Кузьменко, І. Бутинський // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 22–24.
Ключові слова
голозерний овес, круп'яна галузь, зерно вівса
Бібліографічний опис