136309 Спосіб приготування дієтичних страв

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлена задача розробити вдосконалений спосіб приготування дієтичних страв з м'яса або риби, у якому шляхом зміни масового співвідношення між харчовим продуктом і водою, термо-тимчасових режимів теплової обробки продуктів підвищити якість і безпеку готової їжі.
Опис
Пат. на корисну модель 136309 Україна, МПК (2019.01) A23B 4/00, A23L 5/10 (2016.01). Спосіб приготування дієтичних страв / Іванова Л. О., Єгорова А. В., Косіцина Н. М. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201902348 ; заявл. 11.03.2019 ; опубл. 12.08.2019, Бюл. № 15.
Ключові слова
дієтичні страви, приготування дієтичних страв, теплова обробка продуктів, якість готової їжі, безпека готової їжі
Бібліографічний опис