Перегляд за Автор "Косіцина, Н. М."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ132762 Спосіб збереження молока(2019) Іванова, Л. О.; Єгорова, А. В.; Косіцина, Н. М.В основу корисної моделі поставлена задача розробити удосконалений спосіб збереження молока льодом, в якому шляхом зміни прийому охолодження, послідовності операцій, температурного режиму охолодження молока і льодоформи, матеріалу, що використовується для виготовлення льодоформи, забезпечити підвищення швидкості охолодження молока.
- Документ136309 Спосіб приготування дієтичних страв(2019) Іванова, Л. О.; Єгорова, А. В.; Косіцина, Н. М.В основу корисної моделі поставлена задача розробити вдосконалений спосіб приготування дієтичних страв з м'яса або риби, у якому шляхом зміни масового співвідношення між харчовим продуктом і водою, термо-тимчасових режимів теплової обробки продуктів підвищити якість і безпеку готової їжі.
- Документ142497 Сирний продукт(2020) Іванова, Л. О.; Єгорова, А. В.; Косіцина, Н. М.Сирний продукт, що містить бобове борошно, цукор-пісок, какао-порошок або ягідний джем і сир, який відрізняється тим, що додатково містить лляну олію, а як сир використовують знежирений сир.
- ДокументСучасний стан та тенденції розвитку промислового дизайну(2018) Іванова, Л. О.; Косіцина, Н. М.Промисловий дизайн це творча проектна діяльність або послуга, у результаті якої змінюється зовнішній вигляд та функціональність виробів для покращення їх споживчих властивостей.