Перспективна вітчизняна плодово-ягідна сировина для використання в технології спеціального пива

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Колір, смак і аромат фруктового пива може варіювати в залежності від типу обраного базового пива і містить характеристики обраного плода. Безумовно, таке пиво незвичайне як по кольору, так и по аромату.
Опис
Мельник І. В. Перспективна вітчизняна плодово-ягідна сировина для використання в технології спеціального пива / І. В. Мельник // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 142–144.
Ключові слова
плодово-ягідна сировина, технологія пива, фруктове пиво
Бібліографічний опис