Перспективи виробництва цукрового печива на основі борошняних сумішей
Вантажиться...
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі обґрунтовується доцільність використання складових сумішей з нехлібопекарними видами борошна, а саме ячмінного і гречаного борошна при виробництві цукрового печива.
Опис
Перспективи виробництва цукрового печива на основі борошняних сумішей / О. В. Макарова, К. Г. Іоргачова, О. М. Котузаки, С. О. Шпаковська // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 52–54 : рис. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
цукрове печиво, виробництво печива, борошняні суміші