Кростата з цукатами фейхоа для ресторанних закладів етнічної кухні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена технологія кростати з нетрадиційною йодовмісною сировиною – цукатами фейхоа дає змогу розширити асортимент солодких страв здорового харчування у закладах ресторанного господарства, в тому числі тих, які спеціалізуються на етнічній кухні.
Опис
Калугіна І. М. Кростата з цукатами фейхоа для ресторанних закладів етнічної кухні / І. М. Калугіна // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 92–94. – Бібліогр.: 6 назв.
Ключові слова
кростата з цукатами, фейхоа, етнічна кухня
Бібліографічний опис