Математичне проектування рецептурих композицій бланманже для сфери HоReCa та визначення їх показникiв якостi
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Актуальним є напрямок комплексного підходу до розробки рецептур збитих десертів, з урахуванням складу та взаємодії основних нутрієнтів. Розширення асортименту холодних безлактозних десертів дозволить знизити рівень білкової недостатності, збагатити раціон харчування необхідними вітамінами, макро- і мікроелементами, харчовими волокнами та іншими біологічно активними речовинами.
Опис
Дзюба Н. А. Математичне проектування рецептурих композицій бланманже для сфери HоReCa та визначення їх показникiв якостi / Н. А. Дзюба // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 101–102. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
гіполактозія, бланманже, збиті десерти, HоReCa