Розробка режимів виробництва круп з тритикале

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним із перспективних напрямів підвищення ефективності виробництва круп’яних продуктів є використання зерна високої біологічної цінності. Зерно тритикале в повній мірі може задовольнити сучасну потребу розширення асортименту готової продукції, вимоги до екологічної безпеки, зниження собівартості та витрат на виробництво.
Опис
Чумаченко Ю. Д. Розробка режимів виробництва круп з тритикале / Ю. Д. Чумаченко, В. Г. Макаренко, А. О. Баланчук // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 26–28 : рис.
Ключові слова
виробництво круп, крупи з тритикале, тритикале, зерно
Бібліографічний опис