Зміна властивостей фаршу залежно від концентрації іонів кальцію у воді
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження впливу процесу електролізу на зміну концентрації іонів кальцію у воді м. Одеси. Для визначення зміни якісних характеристик фаршу залежно від рівня кальцію у воді було проведено низку досліджень для визначення основних контрольних показників.
Опис
Віннікова, Л.Г. Зміна властивостей фаршу залежно від концентрації іонів кальцію у воді / Л.Г. Віннікова, К.В. Пронькіна // Іноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 8-11 верес. 2015 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2015. – С. 229-230: табл.
Ключові слова
якість води, електроактивація води, м`ясний фарш, іони кальцію, якість фаршу