Дослідження хімічного складу фенугреку та перспективи використання його у технологіях функціональних кулінарних страв

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Аналіз сучасних проблем харчування доводить доцільність виготовлення страв з підвищеною харчовою цінністю. Значна увага приділяється покращенню якості харчування шляхом використання цінної нетрадиційної сировини. Особливої уваги заслуговує така сировина як фенугрек.
Опис
Біленька І. Р. Дослідження хімічного складу фенугреку та перспективи використання його у технологіях функціональних кулінарних страв / І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 94–96 : табл. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
фенугрек, функціональні кулінарні страви, бобові культури, нетрадиційна сировина
Бібліографічний опис