Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОЛДІ-ПЛЮС
Анотація
В монографії зроблена спроба узагальнення знань щодо управління якістю та безпечністю харчової продукції в Україні та світі. Розглянуто особливості функціонування міжнародної та вітчизняної систем стандартизації. Проведено аналіз структури бази державних стандартів на харчову продукцію, сировину та напої. Встановлено, що сьогодні Україна потребує розробки комплексного підходу до формування системи нормативної документації на продовольство. Адже визначення якісних показників стандартизованими методами є гарантією контрольованої якості та високої конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції та як наслідок підвищений рівня продовольчої безпеки України.
Видання може буди корисним науковцям у галузі стандартизації й управління якістю та безпечністю харчової продукції, законодавчій та виконавчій владі, керівникам промислових підприємств, студентам магістратури і аспірантам з товарознавства, маркетингу, фінансово-економічної безпеки, харчових технологій та широкому колу читачів.
Опис
Кордзая Н. Р. Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції : монографія / Н. Р. Кордзая, Б. В. Єгоров. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. - 160 с.
Ключові слова
продовольча безпека, якість харчової продукції, управління якістю, безпечність харчової продукції, управління безпечністю, стандарти на харчову продукцію