Лукум збивний на основі нетрадиційної фруктово-ягідної сировини
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Серед великого асортименту східних солодощів лукум користується високим попитом у споживачів завдяки використанню натуральних рецептурних компонентів, низькій калорійності та легкій засвоюваності. За своїми фізико-хімічними властивостями лукум збивний відноситься до м’яких студнів піноподібної структури.
Опис
Кінаш Т. В. Лукум збивний на основі нетрадиційної фруктово-ягідної сировини / Т. В. Кінаш ; наук. кер. В. Ю. Толстих // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2017. – с. 163–164 : – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
лукум збивний, фруктово-ягідна сировина, виробництво лукуму