Перегляд за Автор "Кінаш, Т. В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження впливу кизилового пюре на формування структури лукуму збивного(2017) Кінаш, Т. В.На підставі проведених досліджень розраховано раціональне дозування кизилового пюре при виробництві лукуму збивного. Встановлено, що вироби на його основі володіють добрими драглеутворюючими властивостями та ніжною піноподібною консистенцією.
- ДокументЛукум збивний на основі нетрадиційної фруктово-ягідної сировини(2017) Кінаш, Т. В.Серед великого асортименту східних солодощів лукум користується високим попитом у споживачів завдяки використанню натуральних рецептурних компонентів, низькій калорійності та легкій засвоюваності. За своїми фізико-хімічними властивостями лукум збивний відноситься до м’яких студнів піноподібної структури.
- ДокументОснови здорового способу життя студента та його цінність(2017) Кінаш, Т. В.Особливої актуальності останнім часом набувають питання здорового способу життя молоді. Відзначимо, що здоровий спосіб життя для кожного індивідуальний. Охорона здоров'я студентів традиційно вважається одним з найважливіших соціальних завдань суспільства.
- ДокументОснови здорового способу життя студента та його цінність(2017) Кінаш, Т. В.Особливої актуальності останнім часом набувають питання здорового способу життя молоді. Відзначимо, що здоровий спосіб життя для кожного індивідуальний. Охорона здоров’я студентів традиційно вважається одним з найважливіших соціальних завдань суспільства.