Впровадження інформаційних технологій навчання під час виробничої практики студентів спеціальності «Готельно- ресторанна справа»
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Перед сучасною освітою постає досить масштабне завдання: сформувати у студентів такі вміння, які допомагають вільно орієнтуватися в інформаційних потоках, здійснювати пошук та опрацьовувати дані і відомості, застосовувати їх у майбутній фаховій діяльності. Виробнича практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» допомагає доповнити теоретичні знання практичними навичками завдяки роботі на сучасних підприємствах галузі.
Опис
Тітомир, Л.А. Впровадження інформаційних технологій навчання під час виробничої практики студентів спеціальності «Готельно- ресторанна справа» / Л.А. Тітомир // Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення для самостійного вивчення дисципліни та їх окремих розділів: матеріали 47-ї наук.-метод. конф., Одеса, 4-5 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2016. – С. 210-211.
Ключові слова
виробнича практика, інформаційні технології, навчальний процес