Досвід проведення виїзних семінарів для працівників галузі хлібопродуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Останніми роками років Інститут ПДО і ПК організовує виїзні семінари з підвищення кваліфікації на різні підприємства галузі хлібопродуктів. Враховуючи специфіку підприємств та побажання працівників про висвітлення тих чи інших проблем заздалегідь складається програма проведення семінару, що дозволяє з одного боку підготуватись викладачам, а з іншого боку, працівникам підприємств підготувати конкретні практичні питання.
Опис
Станкевич, Г.М. Досвід проведення виїзних семінарів для працівників галузі хлібопродуктів / Г.М. Станкевич, Т.В. Страхова, А.В. Борта // Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення для самостійного вивчення дисципліни та їх окремих розділів: матеріали 47-ї наук.-метод. конф., Одеса, 4-5 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2016. – С. 138-139.
Ключові слова
виїзні семінари, галузь хлібопродуктів
Бібліографічний опис