Чинники формування якості томатних соусів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На сьогодні соуси є невід’ємним продуктом у раціоні багатьох українців. Їх популярність серед споживачів обумовлена, перш за все, невисокою ціною, що особливо відображається в зимовий період (у порівнянні зі свіжими овочами), а також зручністю зберігання.
Опис
Ярмоленко А. В. Чинники формування якості томатних соусів / А. В. Ярмоленко; наук. кер. Т. В. Крюк // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: зб. матеріалів VI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 5-6 листоп. 2013 р. / ОНАХТ, Пром. торг. компанія Шабо.-О., 2013. - С. 127.
Ключові слова
якість соусів, томатні соуси
Бібліографічний опис