Перегляд за Автор "Ярмоленко, А. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка печива функціонального призначення з використанням нової харчової добавки із листя зизифусу (ziziphus jujuba)(2013) Ярмоленко, А. В.Перспективною областю харчування є виробництво функціональних харчових продуктів, які містять в собі речовини з заданим фізіологічним та оздоровчим ефектом, в тому числі вітаміни, антиоксиданти. Тому, одним із шляхів збагачення раціону і коригуючого впливу на стан організму є використання дієтичних харчових добавок (ДХД).
- ДокументЧинники формування якості томатних соусів(2013) Ярмоленко, А. В.На сьогодні соуси є невід’ємним продуктом у раціоні багатьох українців. Їх популярність серед споживачів обумовлена, перш за все, невисокою ціною, що особливо відображається в зимовий період (у порівнянні зі свіжими овочами), а також зручністю зберігання.