Дослідження фізико-технологічних властивостей зерна гречки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження основних фізико-технологічних властивостей зерна гречки: визначення натури (об'ємної маси) 1000 зерен, шпаруватості, істинного об'єму, кута природного укосу та коефіцієнтів зовнішнього тертя спокою і в русі зразків зерна гречки з вологістю 13,2; 16,8 та 20,3%. На основі отриманих даних було побудовано графіки та встановлено характер залежності визначених показників від вологості зерна гречки.
Опис
Черниш В. І. Дослідження фізико-технологічних властивостей зерна гречки / В. І. Черниш ; наук. кер. А. К. Кац // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування Харк. держ. ун-ту харчування та торгівлі, Харків, 6 квіт. 2017 р. – Харків, 2017. – Ч. 1. – С. 252.
Ключові слова
зерно гречки, фізико-технологічні властивості зерна, вологість зерна, об'ємна маса зерна, шпаруватість зерна, кут природного укосу
Бібліографічний опис