Дослідження взаємодії гістаміну у пектиновмісних харчових системах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Гістамін – це біогенний амін, який утворюється під час декарбоксилювання гістидину за участі ферментів тих мікроорганізмів, які розвиваються у харчових продуктах. Наявність гістаміну в рибі і нерибних водних продуктах останнім часом викликає занепокоєння у більшості споживачів та науковців.
Опис
Манолі Т. А. Дослідження взаємодії гістаміну у пектиновмісних харчових системах / Т. А. Манолі, Т. І. Нікітчіна, Я. О. Баришева // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2019 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–27 верес. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019.– С. 28–30 : рис. – Бібліогр.: 7 назв.
Ключові слова
гістамін, пектиновмісні харчові системи
Бібліографічний опис