Загальні проблеми водоспоживання на харчових підприємствах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вода як основна або допоміжна сировина використовується в переважній більшості у технологічних процесах виробництва харчових продуктів. Практично всі харчові виробництва пов’язані зі споживанням води з водопроводу, свердловини чи колодязів.
Опис
Бондар, С. М. Загальні проблеми водоспоживання на харчових підприємствах / С. М. Бондар // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 305–306 : табл.
Ключові слова
проблеми водоспоживання, харчові підприємства, вода
Бібліографічний опис