Використання нейронної мережі при автоматизації замісу тіста

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою цієї роботи є підвищення ефективності управління замісом тіста для нівелювання коливань властивостей пшеничного борошна та комплексного формування якості хлібобулочних виробів.
Опис
Нечепуренко, В. В Використання нейронної мережі при автоматизації замісу тіста / В. В. Нечепуренко, О. М. Жигайло, В. В. Добровольський // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 170–172 : рис. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
тісто, заміс тіста, автоматизація замісу тіста, технологічні процеси
Бібліографічний опис