Інноваційні підходи щодо організації обслуговування у кав’ярнях м. Одеси
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сьогодні кав’ярні один з найбільш популярних закладів ресторанного господарства, особливо серед молоді і ділових людей. Сучасні кав’ярні мають різноманітні концепції, направлені на задоволення потреб самого вимогливого споживача кави.
Опис
Коваленко, Н. О. Інноваційні підходи щодо організації обслуговування у кав’ярнях м. Одеси / Н. О. Коваленко, Е. В. Чебанова // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 156–157.
Ключові слова
кав'ярні-книгарні, кав'ярні, кав'ярні Одеси, ресторанне господарство