Група 2БЕП-31

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 22
  • Документ
    Підвищення прибутковості ПП "Фірма "Гармаш"" при умові застосування системи кондиціювання та вентиляції у технологічному процесі
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Яременко П.В.
    КРБ містить 66 сторінок, 20 таблиць, 11 рисунків, список використаних джерел з 37 найменувань, 3 додатка. Метою кваліфікаційної роботи є визначення шляхів та резервів підвищення прибутковості на підприємстві ПП Фірма «Гармаш», аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища ПП «Фірма «Гармаш» та оцінка прибутковості підприємства, обґрунтування підвищення прибутковості досліджуваного підприємства при умові застосування системи кондиціювання та вентиляції у технологічному процесі. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є виробничогосподарська діяльність ПП «Фірма «Гармаш» та його прибуток. Предметом дослідження є процес пошуку шляхів підвищення прибутковості ПП «Фірма «Гармаш»». Завданням роботи передбачено проаналізувати авторські підходи науковців до визначення сутності понять «прибуток» та «прибутковість», провести аналіз виробничо-господарської та фінансово-економічної діяльності підприємства, та визначити шляхи підвищення конкурентоздатності, обґрунтувати рекомендації щодо підвищення прибутковості досліджуваного підприємства при умові застосування системи кондиціювання та вентиляції у технологічному процесі. За результатами виконаної роботи запропоновано застосувати повітряну систему охолодження у технологічному процесі, який сприятиме зниженню витрат та збільшенню прибутку підприємства. Одержані результати можуть бути використані на ПП «Фірма Гармаш» з метою підвищення конкурентоспроможності підприємства.
  • Документ
    Шляхи підвищення конкурентоздатності продукції м’ясних напівфабрикатів ПП «Фірма Гармаш»
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Шушлян П.О.
    КРБ містить 65 сторінок, 14 таблиць, 7 рисунків, список використаних джерел з 48 найменувань, 3 додатки, 11 ілюстрацій. Метою кваліфікаційної роботи є аналіз конкурентного середовища ПП «Фірма «Гармаш» та оцінка конкурентоздатності заморожених м’ясних напівфабрикатів конкурентів, обґрунтування шляхів підвищення конкурентноздатності досліджуваного підприємства на основі зміцнення його конкурентних переваг. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є процес формування конкурентних переваг на основі комплексного аналізу виробничогосподарської діяльності досліджуваного підприємства. Предметом дослідження є процес пошуку шляхів підвищення конкурентоздатності заморожених м’ясних напівфабрикатів ТМ «Гармаш». Завданням роботи передбачено проаналізувати авторські підходи науковців до визначення сутності понять «конкурентоздатність продукції», провести аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства та визначити шляхи підвищення конкурентоздатності, обґрунтувати рекомендації щодо посилення конкурентних переваг на досліджуваному підприємстві та виявленню нових, більш потужних. За результатами виконаної роботи запропоновано пропозиції, що сприяють підвищенню конкурентоздатності досліджуваного підприємства за рахунок впровадження важелів зміцнення конкурентних переваг. Одержані результати можуть бути використані на ПП «Фірма Гармаш» з метою підвищення конкурентоспроможності підприємства.
  • Документ
    Механізм формування трудових ресурсів на підприємстві «АТ Ельворті»
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Чебан В.І.
    Актуальність дослідження. Кардинальні зміни в економіці України в останні роки вимагають всебічного налізу господарського механізму формування трудових ресурсів. Це пов’язано також із зростанням їх ролі в умовах становлення ринкових відносин. Необхідні нові методи та форми регулювання трудових ресурсів, адекватні сучасному етапу економічного розвитку та використання робочої сили, складним процесам формування дійового механізму стимулювання підвищення продуктивності праці та економії робочої сили на основі прогнозної інформації. Людина в системі виробництва та економічних відносин посідає центральне місце. Вона визначає цілі та напрями розвитку виробництва, організовує його, виробляє товари та здійснює послуги для свого життя та розвитку. Ефективність економіки будь-якого суспільства в першу чергу визначається якістю наявних трудових ресурсів і способом їх впровадження в виробництво, адже основною продуктивною силою є люди з їхніми здібностями та можливостями. Якісне відтворення людських ресурсів, формування трудового потенціалу та раціональне його використання – все це залежить від управління людськими ресурсами на всіх рівнях. Відоме гасло «Кадри вирішують все» в умовах демократизації суспільства та ринкової економіки набуває неабиякого значення. Необхідна нова концепція формування трудових ресурсів, місце та роль яких визначається зростанням значимості людського фактору в виробництві матеріальних і духовних цінностей, посиленням залежності результатів діяльності підприємств від якості, мотивації та характеру використання робочої сили
  • Документ
    Шляхи підвищення прибутку на ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат»
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Федій Ю.М.
    Випускна робота містить 92 сторінки, 28 таблиць, 12 рисунків, список використаних джерел з 30 найменувань, 1 додаток. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є визначення поняття прибуток та розробка заходу з підвищення прибутку ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат». Для досягнення поставленої мети поставлені наступні завдання: розкрити теоретичні та методичні основи поняття «прибуток підприємства», розглянути його види та функції; вивчити розподіл, використання та управління прибутком підприємства; розглянути існуючі шляхи підвищення прибутку підприємства; провести аналіз та характеристику стану хлібопекарської галузі України; проаналізувати стан внутрішнього середовища та розрахувати основні техніко-економічні показники виробногогосподарської діяльності ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат»; запропонувати захід щодо підвищення прибутку підприємства; оцінити ефективність та вплив запропонованого заходу на основні техніко-економічні показники виробничо-господарської діяльності підприємства. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра є процеси підвищення прибутку підприємства. Предметом бакалаврської роботи є теоретичні та методичні основи підвищення прибутку підприємства. За результатами роботи сформульовано висновки щодо підвищення прибутку підприємства. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах хлібопекарської галузі як заходи з підвищення їх прибутку та конкурентоспроможності.
  • Документ
    Витрати підприємства та шляхи їх зниження на підприємстві ТДВ "Яготинський Маслозавод"
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Ткаченко Д.В.
    КРБ містить 60 сторінок, 10 таблиць, 5 рисунків, список використаних джерел з 16 найменувань. Метою дослідження є поглиблення теоретичних основ та розроблення практичних рекомендацій щодо удосконалення процесу управління витратами підприємства. Досягнення поставленої мети зумовлює вирішення наступних завдань: - визначити природу і сутність витрат підприємства; - систематизувати методи управління витратами та їх зниження; - подати характеристику підприємства; - проаналізувати витрати підприємства; - оцінити систему управління витратами підприємства; - розробити напрями зниження собівартості виробництва; Об’єктом дослідження є управління витратами підприємства. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, науково-методичних положень та практичних рекомендацій щодо оптимізації системи управління витратами підприємства. База дослідження: ТДВ «Яготинський маслозавод». За результатами виконаної роботи сформульовані висновки. Одержані результати можуть бути використані у фінансовогосподарській діяльності підприємства ТДВ «Яготинський маслозавод».