073-Менеджмент
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 073-Менеджмент за Ключові слова "аналіз трудового потенціалу"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументШляхи поліпшення використання трудового потенціалу на підприємстві(ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики, 2023) Кушніренко ОлесяАктуальність теми обумовлена оптимізацією трудового потенціалу, що є ключовим фактором успіху будь-якого підприємства незалежно від його напряму. В сучасному світі, підприємствам необхідно зосередитися на ефективному використанні свого трудового потенціалу. Це включає в себе залучення та утримання кваліфікованого персоналу, постійне навчання і розвиток працівників, створення сприятливої робочої атмосфери, підтримку балансу між роботою та особистим життям, а також впровадження інноваційних методів управління та роботи. У першому розділі «Теоретичні аспекти управління трудовими ресурсами ресторанного підприємства» визначено поняття і сутність управління трудовими ресурсами підприємств ресторанного бізнесу, проаналізовано їх методи та принципи. У другому розділі «Аналіз трудового потенціалу підприємства ресторанного господарства» представлена загальна характеристика закладу, окреслена його система управління трудовими ресурсами та проаналізований трудовий потенціал ресторану. У третьому розділі «Шляхи поліпшення управління трудового потенціалу ресторану «Помодоро»» запропоновано обґрунтовані основні напрями покращення управління трудовим потенціалом закладу та впровадженні сучасні методи управління трудовими ресурсами закладу. Кваліфікаційна робота бакалавра містить 64 сторінок, 10 таблиць, 8 рисунків. Перелік посилань нараховує 26 найменувань.