Патенти на корисну модель
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Патенти на корисну модель за Ключові слова ""Мальтовин""
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ139443 Спосіб оброблення напівфабрикатів із м'яса птиці(2020) Савінок, О. М.; Літвінова, І. О.Спосіб оброблення напівфабрикатів із м'яса птиці, що передбачає розділення тушок птиці на анатомічні частини, виділення напівфабрикатів, упакування в бар'єрну плівку в умовах вакууму і зберігання при температурі 0…2 °C, який відрізняється тим, що виділені напівфабрикати перед упакуванням додатково зрошують 2,4…2,5 %-вим водним розчином антиоксидантної добавки "Мальтовин" протягом 10…15 с, після чого їх витримують на столах або стрічках транспортерів з перфорованою поверхнею протягом 10…15 хв.