J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Ключові слова "networking кафе"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції networking кафе в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Голтвян Дар’яРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості про-екту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, план вироб-ничих приміщень закладу ресторанного господарства та структуру управління за-кладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію networking кафе в м. Одеса. Заклад бу-де сприяти зростанню творчої та активної молоді, яка має потребу у місцях, де можна одночасно працювати, відпочивати та розвиватися. Серед додаткових пос-луг закладу можна виділити такі як організація тематичних бізнес-подій, курси професійного розвитку, дегустації та гастрономічні вечори, кавові майстер-класи та капінг, мережеві послуги, коворкінг простір та доставка їжі, дозволяють створи-ти широкий асортимент послуг, що задовольнять потреби цільової аудиторії. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено органі-заційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економі-чні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.