J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Ключові слова "аналіз ринку"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готельно-ресторанного комплексу «Wol.121» в м. Одеса, шляхом впровадження анімаційних послуг(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Савельєва АлісаКваліфікаційна робота, метою якого є зміна концепції та розвиток малих готельних підприємств в місті Одеса Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємства готельного господарства в місті Одеса, актуальність теми даного дипломного проекту, загальна інформація про місце розташу-вання готелю, об’єкт, предмет дослідження, завдання. Обґрунтування концепції, в якому був проведений аналіз конку-рентів, порівняння цінової політики та послуг, вивченні попиту на даний вид послуг, розглянуті статистичні дані по Одеській області та її потенці-ал. На основі отриманих даних був зроблений висновок, що буде ак-туальним та рентабельний зміна концепції на готель з медичним нахилом та надання послуг готелем і його партнерами лікувально - профілактич-них послуг. Технологічного розділу, в якому проведено технологічні розра-хунки експлуатаційної програми готелю, коефіцієнт використання номе-рного фонду В ньому розглянуті основні положення по організації робо-ти всіх служб готелю, технологія і організація обслуговування гостей службою бронювання та прийому і розміщення, служби номерного фон-ду, інженерно – технічна. Організаційного розділу, де проведено аналіз основних та додат-кових послуг, що пропонує готель, розглянуті сучасні організаційні структури і представлено організаційну структуру управління готелем, штатний розпис робітників готелю. Розглянуті заходи щодо охорони на-вколишнього середовища і ті, що підтримує заклад, техніка пожежної безпеки, правила організації пожежної безпеки на підприємстві. Аналіз інвестиційної привабливості проекту, що містить ро-зрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності готелю, витрат на перемеблювання, оснащен-ня технікою номерного фонду, медичного кабінету, проведення ремонтних робіт, , рекламу, проектованих показників прибутку майбутнього підп-риємства.