J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Ключові слова ""їжа з собою""
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції ресторану з додатковою послугою "їжа на виніс" в смт. Кароліно Овідіопольського р-ну Одеської обл.(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Байлюк АнастасіяАНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи на тему: Розробка концепції ресторану з додатковою послугою ""їжа на виніс"" в смт. Кароліно Овідіопольського р-ну Одеської обл. Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: 1. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень. 2. Технологічний розділ. 3. Організаційний розділ. 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства та гарячого цеху з розташуванням обладнання, послуги та структуру управління закладу ресторанного господарства, з урахуванням впровадження послуги ""їжа на виніс"". Перший розділ присвячено обґрунтуванню обраної теми, для чого проведе-но наукові дослідження ресурсів і можливостей, основних проблем і задач розви-тку ресторанного господарства курорту Кароліно. Встановлено, що смт. Кароліно є курортним центром, має потужні природно-кліматичні і високий туристичний потенціал. Але карантин та воєнні дії призвели до суттєвих втрат ресторанами за рахунок зменшення числа відвідувачів. У висновках до першого розділу обґрун-товано актуальність розробки концепції ресторану з послугою ""їжа на виніс"", ро-ботою відповідних служб. В технологічному розділі описано модель закладу, структуру складських, виробничих приміщень, групи приміщень для організації споживання їжі, відпо-чинку гостей. Проведено розробку меню та виробничої програми закладу, розра-хунки гарячого цеху, його персоналу та підібрано виробниче обладнання. В організаційному розділі представлено структуру управління в ресторані, розраховано чисельність необхідного персоналу та розроблено графік його робо-ти. Описано основні та додаткові послуги, що будуть надаватися, структуру та особливості роботи служби комплектування та реалізації ""трав на виніс"", служби доставки. Наведено принципи охорони праці на підприємстві та прийняті заходи щодо зменшення негативного впливу на навколишнє середовище. В економічній частині розраховано та проаналізовано показники інвести-ційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 84 стор.; таблиць – 38 графічних аркушів – 4 додатків _ 1