076-Підприємництво, торгівля та біржова
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 076-Підприємництво, торгівля та біржова за Ключові слова "безпечність"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Аналіз показників безпечності та оцінка якості гірчиці,(ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа, 2022) Швець, Юлія ВіталіївнаВ дипломній роботі розглянуто питання щодо споживних властивостей гірчиці харчової, її контролю якості та безпечності. Метою роботи є проведення товарознавчої оцінки і оцінювання безпечності гірчиці харчової, що реалізується в торгових мережах міста Одеси. Об’єктами цієї дипломної роботи стали три зразки гірчиці харчової: Гірчиця міцна (ТМ «Торчин»), Гірчиця «Українська міцна» (ТМ «Своя лінія»), Гірчиця «Українська міцна» (ТМ «Верес»). Дипломна робота містить такі розділи: 1. Аналітичний огляд літератури; 2. Об’єкти та методи досліджень; 3. Оцінювання якості та безпечності гірчиці; 4. Охорона праці. В процесі роботи зроблено висновки та рекомендації виробникам і споживачам. За результатами проведених органолептичних і фізико-хімічних досліджень встановлено, що всі зразки відповідають вимогам ДСТУ 1052:2005 «Гірчиця харчова. Загальні технічні умови». Робота викладена на 60 сторінках друкованого тексту, містить 11таблиць, 4 рисунків, 23 літературних джерел та 3 додатки.
- ДокументЕкспертне оцінювання лікерів, що реалізуються в Україні та особливості митного регулювання при переміщенні через кордон України(ОНТУ, кафедра товарознавства та митної справи, 2023) Недзельська Нателла ГочаївнаВипускна кваліфікаційна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітня програма «Комерційна діяльність та товарознавство і експертиза в митній справі» . Одеський національний технологічний університет. Одеса.2023р. Робота викладена на 105 сторінках, що містить 4 розділа,10 ілюстрацій, 31 таблиць, 39 джерел в переліку посилань та 1 додаток. Об’єктом дослідження є динний лікер вітчизняного та закордонного виробництва. Предмет роботи – споживні властивості та нормативні документи, що регулюють якість та безпечність динного лікеру. Метою кваліфікаційної роботи є експертна оцінка, дослідження якісних характеристик та безпечності динного лікеру, що реалізується на ринку України, і технічне регулювання, що забезпечує якість та порядок здійснення митних формальностей. У першому розділі представлені основні чинники формування якості динного лікеру, проаналізовано ринок, вивчено склад лікеру. Наведено порівняльний аналіз чинних нормативно-правових документів, що регламентують якість та безпечність динного лікеру. У другому розділі представлені об’єкти та методи дослідження динного лікеру та аналіз структури асортименту в торговельних мережах України. Було визначено код динного лікеру згідно до української класифікації товарів зовнішньоекономічної діяльності. У третьому розділі наведена товарознавча оцінка якості динного лікеру , за маркуванням та пакуванням, органолептичними, фізико-хімічними показникам якості. Проведено експертну оцінку якості органолептичних властивостей динного лікеру , що досліджуються. Також було визначено країну походження та правові засади тарифного та нетарифного регулювання. В четвертому розділі представлено охорону праці на підприємстві. За результатами роботи представлені висновки та пропозиції.
- Документ«Кваліметрична оцінка якості молочка для тіла, що реалізується на ринку України»(ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа, 2022) Серебрій, Вікторія МиколаївнаКваліфікаційна робота на тему: «Кваліметрична оцінка якості молочка для тіла, що реалізується на ринку України» викладена на 95 сторінках, що містить 4 розділи, 21 ілюстрацій, 19 таблиць, 63 джерела в переліку посилань. Об’єктом розгляду є засоби по догляду за тілом - молочко для тіла вітчизняного та закордонного виробництва. Предмет дослідження – споживні властивості молочка для тіла. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження споживних властивостей молочка для тіла різних виробників та їх кваліметрична оцінка. У першому розділі представлені основні критерії та чинники формування якості та безпечності молочка для тіла, наведено аналіз ринку, проведено огляд літератури щодо впливу складу на якість товару та безпечність, також представлено європейські та вітчизняні підходи до питань оцінювання якості косметичних засобів. У другому розділі представлені об’єкти, методи та методики дослідження молочка для тіла, аналіз структури асортименту. У третьому розділі наведена оцінка якості молочка для тіла за маркуванням та пакуванням, досліджено якість за органолептичними (сенсорними) та фізико-хімічними показниками якості. Проведено кваліметричну оцінку якості у порівнянні із базовим зразком-еталоном, розраховано коефіцієнт вагомості, проведено ранжування, статистичну обробку результатів, представлена кваліметрична оцінка. Четвертий розділ містить інформацію про норми та потенційно небезпечні ризики при виробництві молочка для тіла та охорона праці товарознавця-експерта. За результатами роботи представлені висновки.