48-а науково-методична конференція: Розвиток методологічних основ вищої освіти в ОНАХТ (Development of methodological basics of higher education in ONAFT)
Перегляд 48-а науково-методична конференція: Розвиток методологічних основ вищої освіти в ОНАХТ (Development of methodological basics of higher education in ONAFT) за Ключові слова "біотехнологія"
Для забезпечення ефективного використання біотехнологічних альтернатив у харчовій промисловості необхідне створення відповідного кадрового потенціалу кваліфікованих фахівців у сфері харчової промислової біотехнології, місцем роботи яких є харчові переробні підприємства, лабораторії контролю якості та безпеки харчової продукції та сировини, науково-дослідні та проектні установи тощо.
Після відкриття спеціальності “Біотехнологія” перед викладачами кафедри біохімія, мікробіологія та фізіологія харчування постало питання забезпечення бакалаврів напряму підготовки 6.05401 у 2016/17 навчальному році методичними розробками для читання лекцій, проведення лабораторних та практичних робіт для блоку дисціплін, які до цього не викладалися на кафедрі.