English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Користувачам
Положення
Авторський договір
Форма для зовнішніх авторів
Авторська етика
Глосарій
English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Наукові доробки ОНТУ (ONUT scientific researches)
Матеріали конференцій (Conference materials)
Конференції викладачів (Lecturers` conferences)
Вода в харчовій промисловості (Water in food industry)
Переглянути за ключовими словами
Вода в харчовій промисловості (Water in food industry)
Постійне посилання зібрання
https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/3380
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
Перегляд Вода в харчовій промисловості (Water in food industry) за Ключові слова "аерація"
Перейти
browse.back.all-results
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Документ
Вплив аерації на залишковий вміст заліза у природній воді
(
2012
)
Качан, Х. П.
;
Вербовський, О. В.
Детальніше
Захист водних ресурсів є однією з важливих проблем екологічної безпеки у нашій країні. Підземні води часто містять у своєму складі підвищений вміст заліза.
Детальніше