073-Менеджмент
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 073-Менеджмент за Дата публікації
Зараз показуємо 1 - 20 з 121
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументФормування інноваційної стратегії підприємств м'ясопереробної галузі(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) СЛЄПЧЕНКО, ОЛЕГУ кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто питання формування інноваційної стратегії підприємств м'ясопереробної галузі. У першому розділі роботи систематизовано фактори, які впливають на формування стратегій підприємств в цілому, розглянуто порядок, принципи, стандарти та методи класифікацій стратегій, а також охарактеризовано інструментарій управління стратегій в діяльності підприємств. У другому розділі оцінено та проаналізовано фінансово-економічний стан ТОВ «Едс-ЛТД» за показниками ліквідності та платоспроможності, фінансової стійкості, ділової активності, а також фінансово-економічні результати діяльності підприємства. У третьому розділі розглянуті вектори інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі. Проведена розробка інноваційного проекту зі створення відгодувального комплексу КРХ на ТОВ «Едс-ЛТД», а також економічне обґрунтування інноваційного проекту.
- ДокументУправлiння якiстю логiстичних процессiв на пiдприємства(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ФОМЕНКО, ПИЛИПУ кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто напрями управління якістю логістичних процесів на підприємстві. У першому розділі охарактеризовано ключові завдання логістики та взаємодії департаменту логістики з іншими структурними підрозділами компанії, розглянуто торгову логістику підприємства та сучасний погляд на критерії ефективності логістичної системи та якості логістичних процесів. У другому розділі проаналізовано світовий досвід та практик функціонування логістичних процесів та систем в Україні, основні показники діяльності підприємства та охарактеризовано структуру та ефективність логістичних процесів на підприємстві. У третьому розділі викладено пропозиції щодо впровадження аутсорсингу логістичних процесів на підприємства, проаналізовано ефективність застосування аутсорсингу логістичних процесів у торгівлі
- ДокументСтруктуризація системи логістичного забезпечення Збройних Сил України(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) КАЧАНОВ, МиколаУ межах логістичної системи Збройних Сил реалізується її основна функція – логістичне забезпечення Збройних сил. Логістичне забезпечення Збройних Сил є функцією, яка реалізується органами керування, логістичними підрозділами і обладнанням на користь військ та виражається у реалізації матеріального забезпечення (постачання), технічного забезпечення, транспортного забезпечення і експлуатації інфраструктури, а також вибраних аспектів медичного забезпечення. Логістичне забезпечення Збройних Сил – це комплекс тісно пов’язаних між собою процедур, а також діяльності логістичних органів і підрозділів, які прямують до справного організування функціонування логістичної системи, результативного використання транспортної мережі і транспортних засобів, а також забезпечення військам усього, що їм є необхідним для життя і проведення операцій різного типу під час миру, кризи і війни. Воно полягає у координації, плануванні, організуванні, стимулюванні і контролюванні використання різноманітних засобів постачання, а також реалізації широкої гами спеціалізованих і господарсько-побутових послуг. У першому розділі «Концептуальні аспекти управління системи забезпечення Збройних Сил України» проведено ретоспективний аналіз зародження військової логістики в Україні, окреслено особливості використання логістичної концепції у логістиці кризових ситуацій, визначено особливості реалізації логістичної підтримки збройних сил в історичному аспекті проведення військових операцій. У другому розділі «Розвиток військової логістики НАТО в Європі та логістичне забезпечення армії» проаналізовано тренди розвитку технологій у контексті імплементації інструментів менеджменту у процес трансформації логістики Збройних Сил України, досліджено роботи систем логістичного забезпечення Збройних Сил іноземних держав, визначено напрями розвитку технологій, що базуються на застосуванні штучного інтелекту, в логістиці Збройних Сил України. У третьому розділі «Пропозиції щодо структуризації системи логістичного забезпечення Збройних Сил України» досліджено систему логістичного забезпечення Збройних Сил України, удосконалено підходи щодо автоматизації процесів логістичного забезпечення Збройних Сил України, здійснено економічне обґрунтування запропонованого проекту.
- ДокументФормування системи антикризового управління на підприємствах торгівельної галузі(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) БАЛЯБА, ЕЛЛАВ роботі розглянуто теоретико-методичні аспекти формування системи антикризового управління на підприємствах торгівельної галузі, а також її практичне застосування у діяльності торгівельних підприємств. У першому розділі розкрито теоретичні основи формування системи антикризового управління на підприємствах торгівельної галузі. Розглядаються сутність, ознаки та чинники виникнення криз у діяльності підприємств, та методичні основи виявлення, аналізу та подолання кризових явищ на підприємствах. У другому розділі наводиться характеристика сучасного стану підприємств торгівельної галузі, виконується комлексний аналіз фінансового стану ТОВ «ЕДС ЛТД», розглядаються методичні підходи до діагностики та оцінювання ймовірності банкрутства торгівельних підприємств. В третьому розділі викладено пропозиції щодо формування системи антикризового управління підприємствами торгівельної галузі. Розраховані моделі діагностики банкрутства торгівельних підприємств на прикладі ТОВ «ЕДС ЛТД», обґрунтована необхідність практичного застосування комплексної системи антикризового управління торгівельними підприємствами.
- ДокументМотивація персоналу як фактор підвищення ефективності системи управління торговельних підприємств(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ПЕТРЕНКО, МАРІЯУ кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто аспекти мотивації персоналу у підвищенні ефективності системи управління торгівельних підприємств. У першому розділі систематизовано сутність поняття мотивації та її складові, розглянуто процес управління мотивацією персоналу в організації та охарактеризовано особливості сучасної мотивації персоналу на торгівельних підприємствах. У другому розділі проаналізовано тенденції галузі рітейлу, розглянуто внутрішнє середовище торгівельного підприємства ТОВ «ВЕРЕСЕНЬ ПЛЮС» та оцінено рівень ефективності його системи управління. У третьому розділі викладені пропозиції щодо шляхів формування ефективної мотивації на підприємстві та розрахунок вартості цих пропозицій. Розділ містить положення щодо розробки основних напрямів вдосконалення мотивації торгового персоналу на ТОВ «ВЕРЕСЕНЬ ПЛЮС».
- ДокументОсобливості впливу цифровізації на функціонування підприємств зернового ринку(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ГРИГОРЕНКО, МИКИТАЦифрові технології відкривають унікальні можливості для розвитку економіки України та підвищення якості життя громадян. Комп’ютерні технології стали невід’ємною складовою будь-якої сфери суспільного життя, в тому числі і сфери державного управління. Сьогодні ми бачимо, що майже у кожного державного органу, служби чи агенції є власні сайти та бази даних. Україна є аграрною державою – 65 відсотків території держави займають чорноземи, тому логічним є те, що саме зернове сільгоспвиробництво займає перше місце по прибутковості. Перехід на вищі технологічні щаблі в аграрному секторі економіки потребує оновлення техніко-технологічної бази, засобів виробництва та механізмів управління сільськогосподарськими підприємствами. Процес розробки стратегії технологічного оновлення аграрного виробництва спирається на потенційні можливості технологічного розвитку товаровиробників. В умовах інтелектуалізації аграрного виробництва новітні цифрові технології стають тією основою (фундаментом), який визначає технологічний рівень аграрного виробництва, змінює форми організації та управління сільськогосподарським підприємством, забезпечує високий рівень конкурентоспроможності виробника та дозволяє ефективно функціонувати враховуючи процеси світової економічної глобалізації.
- ДокументФормування логістичної стратегії підприємств ресторанного бізнесу(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ЧЕКАЛ, ДМИТРОКваліфікаційна робота магістра на здобуття кваліфікації «магістр» зі спеціальності 073 «Менеджмент». Одеська національна академія харчових технологій, ММіЛ, кафедра менеджменту і логістики, Одеса, 2021. У кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто питання необхідності формування логістичної стратегії у закладах громадського харчування. У вступі обґрунтовано актуальність теми магістерської роботи, розкрито зв’язок роботи з науковими темами, сформульовано мету та завдання дослідження, визнано об’єкт, предмет і методичну базу дослідження, висвітлено наукову новизну та практичне значення одержаних результатів. У першому розділі «Теоретико-методичне підґрунтя формування логістичної стратегії підприємства» досліджено теоретичні основи сучасного менеджменту, логістичні процеси та логістичні потоки у закладах ресторанного господарства. Проведено аналіз впливу ролі логістичного сервісу та інформації на бізнес-процеси ресторану. У другому розділі «Аналіз діяльності та ринку закладів ресторанного господарства» проаналізовано ринок громадського харчування, встановлено хто є цільовою аудиторією. Розглянуто правила.кашрута та уподобання відвідувачів за видами національних кухонь. Проведено аналіз фінансово-економічної та господарської діяльності закладів. У третьому розділі «Рекомендації щодо формування логістичної стратегії підприємств ресторанного бізнесу» проведено аналіз можливості розвитку ресторану із урахуванням реалій сьогодення. Запропоновано розширення збутової діяльності за рахунок відкриття торговельного павільона для реалізації нового асортименту їжі на винос. За результатами кваліфікаційної роботи магістра здійснено теоретичне узагальнення і запропоновано вирішення важливого наукового завдання щодо формування логістичної стратегії у сфері збутової діяльності для ресторану.
- ДокументДослідження системи виробничих запасів та аналіз ефективності ії використання(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ІВАНОВА, ТЕТЯНАКваліфікаційна робота магістра присвячена теоретичному обґрунтуванню та розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення управління матеріальними запасами на підприємстві. У роботі висвітлено світовий досвід ефективного здійснення управління запасами. У першому розділі «Теоретичні аспекти управління матеріальними запасами на підприємстві» визначено особливості управління запасами на підприємстві, проаналізовано систему контролю рівня запасів, вивчено світовий досвід управління матеріальними запасами на підприємстві. У другому розділу «Дослідженням ринкової діяльності підприємств лікеро-горілчаної галузі» проаналізовано тенденції сучасного ринку лікеро-горілчаної продукції, досліджено внутрішнє середовище ПрАТ «Одеський коньячний завод», здійснено аналіз логістичної діяльності підприємств виноробної галузі (на прикладі ПрАТ «Одеський коньячний завод»). У третьому розділі «Основні напрями удосконалення управління запасами на підприємстві» окреслено шляхимпідвищеннямефективності управління системою запасами мнам підприємстві, розраховано параметри системи керування запасами «мінімум - максимум», удосконалено технологію управління запасами та обґрунтовано економічну доцільність запропонованих заходів.
- ДокументСтратегічне планування логістичної діяльності торговельних підприємств(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ЯРОЦЬКА, ОЛЬГАУ кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто напрями стратегічного планування логістичної діяльності торговельних підприємств. У першому розділі систематизовано об'єктивні передумови, види та основні фактори, що впливають на формування логістичної стратегії, досліджені концептуальні підходи до формування логістичних стратегій діяльності підприємств. У другому розділі проаналізовано тенденції галузі рітейлу, оцінено внутрішнє середовище ТОВ «ВЕРЕСЕНЬ ПЛЮС» та наведено оцінку його логістичної діяльності. У третьому розділі викладені напрями поліпшення стратегії логістичної діяльності ТОВ «ВЕРЕСЕНЬ ПЛЮС», розроблено шляхи вдосконалення логістичної системи підприємства та стратегічного планування, показано економічне обґрунтування стратегічних напрямів логістичної діяльності ТОВ «ВЕРЕСЕНЬ ПЛЮС».
- ДокументПідвищення ефективності формування та управління людським капіталом в системі кадрового забезпечення організації(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) КАПЛУН, ВАЛЕРІЙУ кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто питання підвищення ефективності формування та управління людським капіталом в системі кадрового забезпечення організації. У першому розділі роботи було здійснено дослідження теоретичні основи функціонування людського капіталу в соціально-економічній системі, досліджено поняття людський капітал, його види, формування і управління людським капіталом та досліджено управління розвитком людського капіталу. У другому розділі було здійснено аналіз управління людським потенціалом, зокрема, сучасні проблеми та ефективність управління людським капіталом на підприємствах аграрної сфери України, здійснено загальну характеристику господарської діяльності та фінансово-економічного стану ТОВ «Аграна Фрут Україна», а також проведено оцінювання чинників формування ефективної системи управління кадровою політикою ТОВ «Аграна Фрут Україна». У третьому розділі обґрунтувано напрями удосконалення управління людським капіталом в ТОВ «Аграна Фрут Україна» з метою підвищення його ефективності, зокрема розглянуто сучасну концепцію управління людським капіталом в організації, здійснено обґрунтування пропозицій щодо вдосконалення процесу формування та управління людським капіталом підприємства та проведено розрахунок економічного ефекту від впровадженого заходу.
- ДокументУправління змінами як фактор стабілізації діяльності підприємства ресторанного бізнесу(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ДРАЧЕНКО, КАТЕРИНАУ кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто напрями управління змінами як фактор стабілізації діяльності підприємства ресторанного бізнесу. У першому розділі систематизовано сутність, методи, чинники змін на підприємстві, розглянуто етапи процесу управління змінами та охарактеризовано особливості формування стратегії змін на підприємствах. У другому розділі проаналізований стан та тенденції розвитку ресторанного бізнесу, оцінено фінансово-господарську діяльність підприємства ресторанного бізнесу та наведений аналіз управління змінами. У третьому розділі викладені пропозиції щодо управління змінами підприємства ресторанного бізнесу. Він містить положення щодо розробки рекомендацій по удосконаленню управління змінами підприємств ресторанного бізнесу, дослідження системи оціночних показників управління змінами на підприємстві ресторанного бізнесу та оцінку ефективності заходів з удосконалення управління змінами кафе «П’єр».
- ДокументФормування ефективної логістичної системи дистрибуційного центру(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ДАНІСКА, АРТЕММагістерська кваліфікаційна робота присвячена теоретичному обґрунтуванню і розробці практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності логістичної системи дистрибуційного центру. У вступі зазначено актуальність та практичну цінність обраної теми дослідження, визначено мету, завдання, предмет та об’єкт дослідження, подано використані у роботі наукові методи дослідження. У першому розділі «Теоретичні засади дистрибуторської діяльності підприємства» розглянуто сутність дистрибуторської діяльності, її зміст, завдання дистрибуції на підприємстві, канали розподілу та їх функції. Також, досліджені особливості формування дистрибуторської мережі на підприємстві. У другому розділі «Формування сучасних систем дистрибуції товарів: проблеми та шляхи їх вирішення» досліджено проблеми дистрибуційної логістики та окреслено шляхи їх вирішення, проведено аналіз основних фінансових показників досліджуємого підприємства, а також досліджено зовнішньоекономічну та дистрибуторську діяльність підприємства. У третьому розділі «Удосконалення дистрибуторської діяльності підприємства» надано економічно обґрунтовані пропозиції щодо формування та забезпечення підвищення ефективності дистрибуторської діяльності підприємства, а також проведена оцінка економічної ефективності запропонованих заходів. У висновках узагальнено результати проведеного дослідження.
- ДокументРозробка логістичної стратегії військової частини А 3199(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ЧОРНИЙ, АНДРІЙКваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 073 «Менеджмент» рівень освіти другий «Магістр», галузь знань 07 «Управління та адміністрування». Одеська національна академія харчових технологій, Одеса, 2021. У першому розділі кваліфікаційної роботи «Теоретика-методичні засади застосування логістичних стратегій в збройних силах України досліджені теоретичні основи та сутнісні характеристики логістичних стратегій, сутність аутсорсингу, як процесу розподілу праці на умовах логістичного підходу та правову основу логістичного забезпечення збройних сил України. У другому розділі роботи «Особливості розвитку сучасної геополітичної ситуації в світі» розглянуті питання військово-політичного стану сучасності та роль України в протистоянні Росії та Заходу, новітню історію розвитку збройних сил України та етапи становлення та структура військової частини А 3199 У третьому розділі кваліфікаційної роботи «Розробка логістичної стратегії військової частини А 3199» досліджено питання реформи системи продовольчого забезпечення та харчування особового складу військових частин ЗСУ, вивчено практику організації харчування у військових частинах країн НАТО та розроблено проект із запровадження кластерної моделі харчування особового складу в ЗСУ
- ДокументСтратегічне управління розвитком підприємства на засадах збалансованої системи показників(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) МИШЕВСЬКА-ПЕРЕПЕЧКІНА, ІННАУ жорстких умовах сучасної ринкової економіки перед керівниками постають такі завдання: прогнозування розвитку ринкової ситуації, своєчасна реакція на виниклі загрози, досягнення підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства. Ці завдання вирішуються за рахунок практичного застосування інноваційного потенціалу суб’єкта господарювання, яке охоплює всю сукупність управлінських заходів в основу яких покладено систему контролінгу. Актуальність проблеми обумовлюється формальним характером або відсутністю організованого процесу контролю на високому рівні на великих і середніх підприємствах та практично повною його відсутністю на малих підприємствах. У першому розділі «Теоретико-методичні аспекти стратегічного управління підприємством на основі збалансованого підходу» досліджено збалансовану систему показників як елемент формування та реалізації стратегії підприємства, окреслено проблеми застосування збалансованої системи показників на вітчизняних підприємствах, досліджено міжнародний досвід впровадження СЗП. У другому розділу «Дослідженням механізмів ринкової діяльності підприємств лікеро-горілчаної галузі» визначено тенденції сучасного ринку лікеро-горілчаної продукції, проаналізовано внутрішньє середовище ПрАТ «Одеський коньячний завод», досліджено систему збалансованих показників ПрАТ «Одеський коньячний завод». У третьому розділі «Пропозиції щодо удосконалення контролінгу витрат в системі стратегічного управління розвитком промислового підприємства» удосконалено контролінг витрат в системі стратегічного управління розвитком підприємства, запропоновано механізми реалізації напрямів удосконалення контролінгу витрат в системі стратегічного управління розвитком підприємства, здійснено економічне обґрунтування доцільність реалізації запропонованих напрямів.
- ДокументУдосконалення організаційної структури управління підприємств на принципах логістичного управління(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ДИМБОВСЬКА, ЛЮДМИЛААктуальність теми. Функціонування підприємств у жорстких конкурентних умовах вимагає зміни стратегій розвитку, в основі яких лежить базова стратегія помірного росту та функціональна стратегія лідирування у витратах. Такій стратегії повністю відповідає логістична стратегія, сутність якої полягає в управлінні інтегрованими потоками підприємств. Таким чином, виникає потреба переходу від управління виробничими операціями до управління наскрізними матеріальними та супутніми фінансовими, трудовими, інформаційними, сервісними потоками. У першому розділі «Теоретико-методичні аспекти формування організаційних структур управління» проаналізовано організаційну структуру управління підприємством, визначено сутність та етапи формування, досліджено організацію планування структурних змін у процесі розвитку підприємства, здійснено діагностику ефективності типової організаційної структури управління підприємства. У другому розділу «Дослідження ефективності управління логістичною діяльністю ТОВ «Нова Пошта»» визначені тенденції та аналіз розвитку ринку поштових послуг в Україні, проаналізовано внутрішнє середовище підприємства зв’язку на прикладі «Нова Пошта», проведено оцінку якості складових елементів організаційної структури управління У третьому розділі «Удосконалення методичних підходів щодо діагностики якості організаційних структур управління» розроблено інформаційну модель організаційної структури управління та методику її діагностики, сформовано модель узагальнюючого показника якості організаційної структури управління, розроблено управлінські рішення щодо забезпечення якості організаційної структури управління.
- ДокументСтратегічне управління міжнародною діяльністю підприємств кондитерської галузі в умовах євроінтеграції(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) КАДУРІНА, АНАСТАСІЯАктуальність теми обумовлена тим, що міжнародна діяльність завжди була і залишається важливою складовою суспільного розвитку України, незважаючи на зміни в політичній ситуації, економічній кон'юнктурі та правовому середовищі країни. Роль її посилюється за умов прискорення євроінтеграційних процесів, оскільки Україна намагається зайняти гідне місце спільному ринку Європейського Союзу. За таких умов входження кожної країни у наступне тисячоліття вимагає проведення відповідних політичних, економічних та соціальних реформ, які стануть у майбутньому запорукою плідного співробітництва з провідними країнами ЄС. У першому розділі «Управління міжнародної діяльністю підприємства: стратегія та планування» визначено особливості сучасного стратегічного розвитку підприємства у сфері міжнародного бізнесу та форми організації міжнародної діяльності на підприємстві, проаналізовано вітчизняний і зарубіжний досвід стратегічного планування сучасного підприємства. У другому розділу «Аналіз можливостей виходу підприємств кондитерської галузі на міжнародні ринки» проаналізовано: ринок кондитерських виробів України та окреслено проблеми та перспективи розвитку; внутрішнє та зовнішнє середовище підприємства, кондитерський ринок Польщі. У третьому розділі «Удосконалення стратегічного управління міжнародною діяльністю підприємства» здійснено оцінку ефективності виходу підприємства на міжнародний ринок за умов стандартів ЄС, обґрунтовано стратегію розвитку міжнародної діяльності підприємства, здійснено економічне обґрунтування стратегії виходу на зовнішній ринок.
- ДокументУдосконалення системи інформаційних потоків економічного розвитку сучасного підприємства(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ПРУНЧАК, МИКИТАУ кваліфікаційній магістерській роботі було розглянуто більшість питань удосконалення систем інформаційних потоків для економічного розвитку сучасної компанії. У першому розділі виявлено та складено фактори, які можуть якось вплинути на загальну вартість компанії, були розглянуті принципи, процеси, стандарти, методи та оцінки компаній, знайдені інструменти, які можуть допомогти в управлінні компанії. У другому розділі було проаналізовано та оцінено фінансові та економічні складові компанії StееlKіwі, фінансові та економічні результати сфери діяльності компанії, було виконано моніторинг циклу інформаційних веб-потоків на потенційних клієнтів. У третьому розділі були виділені внутрішні та зовнішні фактори, які впливають на вартість компанії StееlKіwі та за допомогою статистичних методів було досліджено рівень впливу. Зроблено рекомендації щодо ринку вартості підприємства, вони виявлені шляхом поліпшення ліквідності, підвищення рентабельності в галузі фінансів та зниження середньоважливої вартості капіталу, а також передбачень для покращення системи інформаційних потоків та економічного розвитку компанії Stееlkіwі.
- ДокументОсобливості стратегічного управління персоналом в міжнародних компаніях за умов глобалізації(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ВЕЛІКСАРЬ, ДАР`ЯУ кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто питання особливості стратегічного управління персоналом в міжнародних компаніях за умов глобалізації на прикладі ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд». У першому розділі роботи розібрані теоретичні основи системи стратегічного управління персоналом в міжнародних компаніях, проаналізовані поняття, особливості процесу формування стратегій та управління персоналом в міжнародних компаніях , визначені проблеми кадрового забезпечення та шляхи їх вирішення. У другому розділі було виявлено виклики та перспективи міжнародних компаній, що оперують на ринку закладів швидкого харчування,проведений аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд», проведена оцінка стратегічного управління персоналом ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд», відповідно до цього були запропоновані заходи щодо удосконалення стратегічного управління персоналом. У третьому розділі була проведена розробка заходів удосконалення системи стратегічного управління персоналом. Відповідно були запропоновані практично-рекомендаційні заходи щодо удосконалення системи стратегічного управління персоналом у ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд».Була запропонована автоматизація сервісів доставки та наведена відповідна економічна ефективність запропонованого заходу.
- ДокументДослідження стратегічних орієнтирів розвитку підприємств готельної галузі(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) МЕЛЬНИК, АНАСТАСІЯУ кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто стратегічних орієнтирів підприємств готельної галузі. У першому розділі роботи розглянуто теоретико-методологічні основи розробки стратегії підприємства. Було проведено огляд літературних джерел щодо визначення поняття «стратегія», розглянуто методи оцінки вже існуючих стратегій та проаналізовано сучасний стан впровадження стратегічного управління в діяльність підприємств. У другому розділі роботи проведено стратегічний аналіз та оцінку конкурентного середовища ТОВ Л.А.Р.К шляхом аналізу впливу факторів макро та мікросередовища підприємства, а також ролі факторів внутрішнього середовища підприємства на його стратегію. У третьому розділі було надано пропозиції щодо вдосконалення стратегії розвитку ТОВ Л.А.Р.К шляхом проведення аналітики сучасного стану та тенденції розвитку в готельному бізнесі. Розділ містить рекомендації щодо різних стратегічних орієнтирів для підтримання стратегії розвитку підприємства.
- ДокументВпровадження інноваційних інструментів управління персоналом на підприємстві(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) КОЖОКАРЬ, КАТЕРИНАУ кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто питання впровадження інноваційних інструментів управління персоналом на прикладі ТОВ «Марлоу Навігейшн Україна». У першому розділі роботи проаналізовано теоретико-методичні основи управління персоналом в організації, визначено основні поняття, структуру та положення поняття «управління персоналом»; досліджено роль менеджменту організації у підвищенні ефективності діяльності її персоналу; і діяльності організації, надано характеристику сучасних персонал- технологій. У другому розділі роботи проаналізовано стан, проблеми, перспективи розвитку та особливості управління персоналом в сфері діяльності агентств працевлаштування на прикладі ТОВ «Марлоу Навігейшн Україна», оцінена ефективність діяльності організації та визначена оцінка рівня компетентності керівництва компанії. У третьому представлено пропозиції щодо впровадження інноваційних інструментів управління персоналом в ТОВ «Марлоу Навігейшн Україна».