Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Manoli, T."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Blu-ray sterilization technology is a modern way to extend the shelf life of sous vide food for the catering industry
    (2022) Cui, Zhenkun; Manoli, T.; Nikitchina, T.
  • Документ
    Influence of the newest methods of culinary processing and biotechnological features of hydrobionts on the change of dish quality indicators
    (2021) Zhenkun, C.; Manoli, T.; Nikitchina, T.
  • Документ
    Study on sous-vide cooking processing properties of squid
    (2020) Zhenkun, C.; Manoli, T.; Mo, H.; Zhang, H.
  • Документ
    The relevance of the study of biogenic amines in aquatic products
    (2021) Zhenkun, Cui; Manoli, T.; Nikitchina, T.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок