Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Черниш, В. І."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив вологості на технологічні властивості гречки
    (2016) Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Черниш, В. І.
    Цінність основної національної круп’яної культури — гречки обумовлена її унікальними харчовими і лікувально-дієтичними властивостями, а також агрономічним використанням.
  • Документ
    Дослідження фізико-технологічних властивостей зерна гречки
    (2017) Черниш, В. І.
    Проведено дослідження основних фізико-технологічних властивостей зерна гречки: визначення натури (об'ємної маси) 1000 зерен, шпаруватості, істинного об'єму, кута природного укосу та коефіцієнтів зовнішнього тертя спокою і в русі зразків зерна гречки з вологістю 13,2; 16,8 та 20,3%. На основі отриманих даних було побудовано графіки та встановлено характер залежності визначених показників від вологості зерна гречки.
  • Документ
    Дослідження ґранулометричних характеристик зерна гречки
    (2016) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Черниш, В. І.
    Метою роботи є дослідження залежності гранулометричних характеристик зерна гречки від її вологості, що дозволить підвищити ефективність її очищення та фракціонування.
  • Документ
    Обґрунтування режимів сушіння зерна гречки
    (2017) Кац, А. К.; Євдокимова, Г. Й.; Станкевич, Г. М.; Черниш, В. І.
    Метою роботи було дослідження хімічного складу зерна гречки в залежності від способів та режимів її сушіння.
  • Документ
    Порівняльна характеристика пропареної та зеленої гречаної крупи
    (2016) Черниш, В. І.
    Процес виробництва крупи можна роздiлити на два етали: пiдготовка зерна до переробки i безпосередньо отримання крупи. Вона буває: пропареною (смаженою) i зе­леною (не пропареною). Свiтло-зелений колiр обумовлений тим, що крупа не прохо­дить термообробку. Зараз не пропарена гречка особливо популярна серед прихильникiв здорового харчування в усьому свiтi.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок