Перегляд за Автор "Хомічук, В. А."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ
- ДокументРозробка обладнання для пластифікації масел и жирів на підприємствах кондитерської промисловості(2018) Хомічук, В. А.; Гнядий, А. В.Застосування пластикації для перетворення жирових блоків з твердого у пластичний стан та створення відповідного обладнання для виробництва є актуальним.
- ДокументРозробка обладнання для пластифікації масел і жирів на підприємствах кондитерської промисловості(2018) Хомічук, В. А.; Гнядий, А. В.Дано теоретичне обґрунтування аналітичних залежностей та методики розрахунків характеристик етапів технологічного процесу у пластифікаторі ВВ-ПМЛ: подрібнення, вимішування, аерування на основі найбільш значних результатів теорії і практики процесу пластикації жирових мас.
- ДокументСировинні ресурси птахопереробної промисловості(2018) Хомічук, В. А.; Усатенко, Н. Ф.Встановлено перелік найбільш перспективних видів спеціальних та вторинних ресурсів переробки курчат-бройлерів, визначено їх характеристики та цінність для належного використання в господарстві. Доведена доцільність використання жовчі курчат-бройлерів у якості сировинного джерела для виробництва холевої жовчної кислоти, шлунка залозистого - для отримання харчового пепсину, ніг – як багате потенційне джерело тваринного білка (колагену).
- ДокументСтабільність теплотехнічних характеристик теплообмінників при копченні м’ясопродуктів(2017) Хомічук, В. А.; Усатенко, Н. Ф.