Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Хомічук, В. А."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Переваги використання оребреної біметалевої теплообмінної поверхні теплообмінників в універсальній термокамері
    (2021) Хомічук, В. А.
  • Документ
    Розробка обладнання для пластифікації масел и жирів на підприємствах кондитерської промисловості
    (2018) Хомічук, В. А.; Гнядий, А. В.
    Застосування пластикації для перетворення жирових блоків з твердого у пластичний стан та створення відповідного обладнання для виробництва є актуальним.
  • Документ
    Розробка обладнання для пластифікації масел і жирів на підприємствах кондитерської промисловості
    (2018) Хомічук, В. А.; Гнядий, А. В.
    Дано теоретичне обґрунтування аналітичних залежностей та методики розрахунків характеристик етапів технологічного процесу у пластифікаторі ВВ-ПМЛ: подрібнення, вимішування, аерування на основі найбільш значних результатів теорії і практики процесу пластикації жирових мас.
  • Документ
    Сировинні ресурси птахопереробної промисловості
    (2018) Хомічук, В. А.; Усатенко, Н. Ф.
    Встановлено перелік найбільш перспективних видів спеціальних та вторинних ресурсів переробки курчат-бройлерів, визначено їх характеристики та цінність для належного використання в господарстві. Доведена доцільність використання жовчі курчат-бройлерів у якості сировинного джерела для виробництва холевої жовчної кислоти, шлунка залозистого - для отримання харчового пепсину, ніг – як багате потенційне джерело тваринного білка (колагену).
  • Документ
    Стабільність теплотехнічних характеристик теплообмінників при копченні м’ясопродуктів
    (2017) Хомічук, В. А.; Усатенко, Н. Ф.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок