Перегляд за Автор "Фуголь, А. Г."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ129829 Композиція інгредієнтів для виробництва паштету(2018) Фуголь, А. Г.; Патюков, С. Д.; Патюкова, Н. С.; Паламарчук, А. С.1. Композиція інгредієнтів для виробництва паштету, що містить печінку сільськогосподарських тварин або птиці, жировий компонент, сіль харчову, моркву і цибулю ріпчасту, яка відрізняється тим, що вона додатково містить відвар насіння льону і спеції, а як жировий компонент композиція містить рослинну олію. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як рослинну олію вона містить оливкову або кукурудзяну, або соняшникову олію. 3. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як спеції вона містить суміш перцю чорного і перцю духмяного при їх співвідношенні, рівному 1:1.
- Документ137183 Спосіб виробництва натуральних охолоджених напівфабрикатів(2019) Фуголь, А. Г.; Патюков, С. Д.; Патюкова, Н. С.; Паламарчук, Г. С.; Шлапак, Г. В.В основу корисної моделі поставлено задачу створити спосіб виробництва натуральних охолоджених напівфабрикатів, в якому, шляхом введення емульсії та нанесення цієї ж емульсії на поверхню напівфабрикату, яка містить рослинну олію, натуральні емульгатори, смакоароматичні добавки, органічні кислоти та харчову сіль, забезпечити збагачення продукту омега-3 жирними кислотами, покращення органолептичних показників, підвищення виходу, біологічної, харчової та енергетичної цінності продукції.
- ДокументРозробка рецептур консервів функціонального призначення(2019) Фуголь, А. Г.Були розроблені нові рецептури та технології виробництва консервів з функціональним призначенням. Для цього використовували олії льону на заміну тваринного жиру та комбінували яловичину та соєві боби з метою покращення засвоювання незамінних амінокислот організмом людини.
- ДокументСорбційні та антиокислювальні властивості харчових волокон пшеничних висівок(2019) Патюков, С. Д.; Фуголь, А. Г.У розвитку окислювальних процесів в ліпідах значну роль відіграють вільні радикали і іони важких металів, що каталізують окислення. Вільні радикали приводять в дію ланцюгову розгалужену реакцію, однією з початкових стадій якої є поява перекисів і гідропероксидів, які дуже нестійкі і легко перетворюються далі.